Самиздат ЧНУ. "Табуретъ Чехова". Выпуск 2

Выпуск II (3)
Februarius, 21, 2011
 
электронная версия выпуска здесь:
www.us.ua/156835/ (doc)
www.us.ua/156824/ (pdf)
 
электронная почта редакции «Табуретъ Чехова»:
taburet_che@lenta.ru
 
В этом выпуске:

 
 
 

6 коментарів

Дарья Свеженцева
очень странный выбор стихов, уже во второй раз.
как по мне, они слишком «на любителя»?
Віталій Голопапа
Особисто мене порадував розділ «Культура».І «Поезія».
Дуже вразив розділ «ОБЩЕство» як всесторонньо і аргументовано, автор виразив свою громадську позицію щодо такого нажаль поширеного факту як гноблення на Буковині Російськомовних людей.Про це не можна мовчати потрібно всіма методами викорінювати нещадно винищувати такі ганебні речі як ця.Ми кожен день зустрічаємось з цим у своєму побуті на навчанні, роботі, в транспорті. Люди миж не звірі!
Нещодавно був свідком сцени коли молодий чоловік допомагав перейти дорогу старенькій жіночці, коли вони перейшли і вона почала дякувати — «ОЙ Спасиба вам Маладой Человек, Дай вам Бог Здаровя» цей Юнак оскаженів і за волав «ЩО ЩО КАЦАПСЬКА??????» і тут же поволік бідну пенсіонерку назад.Викрикуючи огидні лайливі слова на рахунок приналежності цієї жіночки до банди «Москалів-перевертнів». Обурливо я вам скажу.
Взяти хочаб статистику тільки за менулий місяць по Чернівцях було згвалтовано затятими Бандерівцями понад 5000 російськомовних нівчому не винних дівчат і жінок!!! А скільки було спроб Згвалтування!
Допоки? я вас питаю, допоки ми будем це терпіти? Російську мову треба ввести другою державною, ні единою державною! Українську взагалі заборонити як пережиток старовини і всі друковані видання на ній спалити.І тоді років через 10, або 20 ми заживемо в новій світлій, чистій, А головне толерантній державі.ПІд веселковим прапором.
Все.

міг написати більше, але спішу на процедури.
Надія Григоренко
Тьху, треба придумати якість теги сарказму, а то я спочатку читала як ніби це насправді, і в мене очі на лоб полізли… Особливо про згвалтування. Треба ж таке придумати…
Ірина Тригуб
ха. та в мене теж.
з почуттями так написано)
Святослав Вишинський
Пост про російську мову справді не витримує серйозної критики, хоча, слід визнати, в Чернівецькому університеті вистачає викладачів, умілих на неприємні жарти з даного приводу. Проте варто додати, що трапляються і не менш активні поборники прав російської мови, чиї лекції свого часу видавались дозою радянського агітпропу. Тобто особисті позиції професури різняться кардинально залежно від особистих поглядів, тож вбачати в чомусь тенденцію «дискримінації» (враховуючи відсоток російськомовних же викладачів), є, м'яко кажучи, перебільшенням.
Михайло Чикур
Чудово)
Особисто брав участь колись у випуску більш андеграундових зінів, (Red Dress Press, Стремление).
І цей мені дуже сподобався, надіюся не потухне ідея, і будете продовжувати в тому ж дусі.
Оформлення сподобалось, ілюстрації сподобались, все в кращих традиціях.

п.с. Мыло и Кожа — чудесннааа!
давно слухаю)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте